Over ons

Kies voor service, kwaliteit en vakmanschap!

M. de Vries installatie heeft al jaren ervaring als loodgieter, gastechnisch beheerder en watertechnisch beheerder.Wij werken samen met diverse specialisten om elk project of spoedklus op een vakkundige wijze aan te pakken.

Wij staan bekend om onze service en kwaliteit. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke opdracht, wij denken altijd met de klant mee voor een oplossing voor elk budget.

M. de Vries installatie heeft een erkenning ontvangen van het KvINL (Kwaliteit voor Installaties Nederland). Deze erkenning wordt alleen uitgereikt wanneer er sprake is van de juiste diploma’s, ervaring en gereedschap om het installatiewerk vakbekwaam te kunnen uitvoeren.

Als lid van de brancheorganisatie Uneto-VNI staan wij daarnaast ook voor vakmanschap en een vakkundige uitvoering van onze diensten. Door bijscholing blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werken wij energiebesparend en milieuvriendelijk.

Particulieren en bedrijven

Voor zowel de particuliere als zakelijke branche werken wij op offertebasis of op regiebasis aan diverse projecten en installaties.

Altijd bereikbaar

Voor onderhoud, storingen of spoed zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen voor een veilige en betrouwbare oplossing.

Snel een vakkundig installatiebedrijf nodig?

Neem contact op

Contactformulier